sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syysloman satoa

Lomaviikko on mennyt todella nopeasti. Jälleen kerran ihan liian nopeasti ;-). Paljon olen saanut tehtyä kuitenkin ulkotöitä ja onpa aikaa ollut rentoutumiseenkin. Sitkeä flunssa vain on ollut esteenä suuremmille rasituksille, kuten pitkille lenkeille. Eilen tuli täyteen neljä viikkoa, nyt siis viides viikko lähti liikkeelle. Alan olla todella kyllästynyt tähän nuhaan ja yskään. Kurkkukipu sentään loppui kestettyään 21 päivää putkeen.

Sää muuttui taas synkäksi. Pilvipeite ja vesisade hämärtävät päivää, ja illat ovat todella pimeitä. Autolla ajo pimeässä ja vesisateella ei ole niitä miellyttävämpiä kokemuksia. Sitäkin tuli lomalla pariin kertaan koettua. Kaiken kaikkiaan on ollut hyvä päästä työasioista viikoksi eroon. Olen jopa malttanut pysytellä työsähköpostista erossa koko viikon :).

Kellojen siirto antoi tavallaan tunnin lisää tälle päivälle. Se varmaan näkyy työaamuina jonkin aikaa positiivisena, ennen kuin siihen taas tottuu. Kesäaikaan siirryttäessä tahtoo käydä toisinpäin, eli aamuisin väsyttää paljon enemmän ennen kuin sopeutuminen tapahtuu. Nyt taas talviaikaan siirtyminen aiheuttaa iltojen pimenemisen tuntia aikaisemmin, mutta toisaalta päivä lyhenee muutenkin vauhdilla tähän vuodenaikaan.

Huomenna töihin, loman rentouttamana. Siihen sopinee tämä kuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti